Osim turnira na kraju sezone igraju se i tradicionalne All-Stars utakmice u svim kategorijama u sklopu Kupa regije sjever.

Tako je u Varaždinu odigrana All-Stars utakmica U-15 u kojoj je domaćin Vindija prvak Lige U15 Kupa regije sjever i sudionik Final Foura ovog drugog natjecanja po jačini nakon državnog prvenstva u sklopu HKS-a, ugostio selekciju klubova tog uzrasta.

Uz trenera Igora Čajića koji je bio jedan od trenera, u selekciji Sjevera zaigralo je pet igrača KK Međimurje: Lovro Krištofić, Marin Kovač, Edo Kraljić, Antonio Mikec i Adrian Zrna. Odličnu i efikasnu utakmicu u kojoj je Sjever slavio pobjedu 67-43 odigrao je naš centar Marin Kovač (15 poena).

Međutim,, najviše čestitki zaslužio je Adrian Zrna koji je dobio čak dva priznanja: za najboljeg strijelca lige i za najboljeg igrača lige kojeg su izabrali treneri.

Franjo Kranjčec

Kad smo već kod izbora najboljih igrača naglasimo da je i u konkurenciji U-17 iste lige, priznanje za najboljeg igrača lige otišlo u ruke igrača KK Međimurje, a to je naš bek Franjo Kranjčec.

Nastup u završnoj utakmici, kao i priznanja koja su dobili našim igračima, zasigurno je veliki podstrek da nastave raditi i trenirati kako bi još više igrački napredovali i što spremnije ušli u seniorsku košarku.