U zaostaloj utakmici 13. kola 2. ML Sjever, košarkaši Međimurja stigli su protiv Virke do 11. prvenstvene pobjede s kojom su uspješno završili ovu sezonu. Gosti iz Virovitice dobro su se držali u većem dijelu susreta, nisu dopustili našim košarkašima da se odmaknu na veću razliku i potvrdili zašto su i oni bili puno bolji u nastavku prvenstva, nego u prvom dijelu sezone. Na kraju ipak lijepa pobjeda Međimurja od 82-70.

Tako su naši košarkaši ovu sezonu koja je u Košarkaškom klubu Međimurje zbog pomlađivanja seniorskog rostera označena prijelaznom završili s omjerom od 11 pobjeda i 9 poraza i s 31 osvojenim bodom zauzeli šesto mjesto u zlatnoj sredini tablice.
Petar Glumac koji je posljednjih desetak dana bio „izvan stroja“ dobro se vratio protiv Virke i bio je naš najefikasniji igrač s 21 poenom, Kuzmić je zabio 15, a Mislav Kranjčec i Vedran Gašparić po 12.
U redovima gostiju briljirao je kapetan i najefikasniji igrač susreta Antonio Pavlović s 28 poena.

Nakon utakmice igrači Međimurja nastavili su druženje u Doner House Čakovec koji je stalni pratitelj i pokrovitelj naših košarkaša i kojem klub zahvaljuje na ugodnom gostoprimstvu i odličnoj klopi.
Seniorski sastav bit će još u laganom trening ritmu sve do Uskrsa, a nakon toga će se nastaviti raditi, ali smanjenim intenzitetom do ljetnog raspusta.

Prvak 2. ML Sjever ove sezone je Podravac iz Virja koji igra kvalifikacije za Prvu mušku ligu, a upravo je ovo natjecanje Hrvatskog košarkaškog saveza jedan od ciljeva KK Međimurje Čakovec u bližoj budućnosti.