Veterani Međimurja Wild Boars doživjeli su drugi uzastopni poraz i treći ukupno u ovogodišnjem prvenstvu 3. ML Sjever. U čakovečkom derbiju u sklopu 14. kola bolja od njih bila je Globetka 61-68.

Samo jedan raspoloženi igrač u našoj ekipi (centar Ostoja 23 poena) bio je premalo protiv nadahnute momčadi Globetke koja je sa samo sedam igrača bez većih problema iskontrolirala utakmicu i privela je kraju.

Tako se borba za naslov prvaka zahuktala, a naši veterani koji su u ovoj utakmici igrali bez playmakera Kranjčeca morat će poboljšati formu ukoliko žele zadržati izgled za pobjedničku „kantu“.

Nakon ovog poraza Donji Kraljevec ima bolji omjer od naših veterana što se tiče poraza (samo dva) od naših veterana (tri), ali ima utakmicu manje, pa još uvijek nominalno zaostaje na tablici.

U borbu za prvaka uključila se ovom pobjedom i Globetka koja ima sada samo poraz manje od naših veterana i na trećem je mjestu, dok je blizu naših i Rudara koji također igra manje utakmicu.

Međimurje Wildboars – Čakovec Globetka 61-68

Međimurje Wildboars: Horvat 5, Juras 7, Pustić 2, Mišković 12, Terek 2, Šegović, Novak 10, Hren i Ostoja 23.

Ostali rezultati 14. kola: Dubravčan – Kotoriba 62-63, Vinica – Mladost (I) 39-82, Petrijanec – Donji Kraljevec 69-83 i Lepoglava – Varteks 73-92.