Osmi po redu ČK Basket Fever 2023., u urbanom olimpijskom sportu 3×3 košarci i ove će se godine održati na vanjskim terenima Macanovog doma u Čakovcu u organizaciji Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec.

Datum održavanja je utorak 30. svibnja (Dan državnosti, praznik), a cijeli sportsko-zabavni event održava se u sklopu Dana Grada Čakovca.

Pozivamo sve igrače, bivše i sadašnje, stare i mlade te ostale ljubitelje košarke i dobre zabave da dođu na dobro poznati teren u centru Čakovca i sudjeluju u košarkaškom događaju u organizaciji Košarkaškog kluba Međimurja i pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Turističke zajednice grada Čakovca.

Okupi ekipu s kojom namjeravaš osvojiti turnir i prijavi se putem inboxa na Facebook ili Instagram stranici KK Međimurje Čakovec ili na mail: ck.basketfever.info@gmail.com

Prijave za Blukids Cup i ALL-STAR turnir traju do 29. svibnja 2023.

 

RASPORED i PRAVILA NATJECANJA:

▪ 10:00h – BLUKIDS CUP – 2009. i mlađi/e (U-14) i 2012. i mlađi/e (U-11). 3×3 košarka po FIBA pravilima sa sucima. Ukupno 4 igrača/ice po ekipi (3+1). Prva tri mjesta iz svake generacije osvaja vrijedne nagrade od našeg sponzora Blukids Čakovec, pehar i medalje.

▪ 14:30h – Turnir košarkaša u kolicima u suradnji sa Košarkaškim klubom invalida Varaždin!

▪ 17:00h – ALL-STAR, glavni turnir. 3×3 košarka po FIBA pravilima sa sucima. Ukupno 4 igrača/ice po ekipi (3+1). Prva nagrada: 300,00€ + pobjednički pehar; nagrada za drugo mjesto: 200,00€; nagrada za treće mjesto 100,00€.

Kotizacija: 30€ po ekipi.

Između polufinala seniorskog dijela košarke održati će se natjecanje u tricama i zakucavanju (prijaviti se može bilo tko na licu mjesta).

Sve gledatelje očekuje osim odlične 3×3 košarke i puno dobre zabave (DJ, plesne točke, nagrade za gledatelje…).

Uglavnom, klopa, piće, odličan streetball i dobra zabava zagarantirani su cijeli dan.

Dođite i dobro se zabavite!