Tradicija hakla u Čakovcu traje više od 50 godina, a Košarkaški klub Međimurje Čakovec posljednjih godina pretvorio ju je u sportsko-zabavni event pod nazivom ČK Basket Fever koji se ne propušta.

Deveti po redu ČK Basket Fever 2024., u urbanom olimpijskom sportu 3×3 košarci i ove će se godine održati na vanjskim terenima Macanovog doma u Čakovca.

Organizator turnira Košarkaški klub Međimurje Čakovec odredio je datum i započeo pripreme da to bude još jedan vrhunski sportski i zabavni događaj koji je prošle godine privukao više od 700 gledatelja i 150 košarkaša.

Datum održavanja je četvrtak 30. svibnja (Dan državnosti, praznik), a cijeli sportsko-zabavni event održava se u sklopu Dana Grada Čakovca.

Već je potvrđeno da se turnir igra u dvije mlađe konkurencije pod nazivom Blukids Cup U13 i U15 u prijepodnevnim satima, te All-Star turnir koji kreće u 17 sati.

Između se i ove godine dogovara turnir košarkaša s kolicima koji su igrali po prvi put prošle godine i tradicija bi se trebala nastaviti.

Uskoro kreću i prijave (kotizacija iznosi 30 EUR za ALL-Star turnir za koje je previđen i nagradni fond za najbolje tri ekipe u iznosu od 600 EUR, dok je za mlađe kategorije prijava besplatna).

Svi zainteresirani predstavnici ekipa mogu se već sada javiti i prijaviti svoje ekipe putem inboxa na Facebook ili Instagram stranici KK Međimurje Čakovec ili na mail: ck.basketfever.info@gmail.com.