Ligaško prvenstvo nastavljaju i četiri ekipe mlađih uzrasnih kategorija KK Međimurje Čakovec.

U prvom dijelu prvenstva kadeti U17 i pretkadeti U15 borili su se za odlazak na državno prvenstvo tj. Prve lige U17 i U15 koje se igraju pod okriljem HKS-a.

Kadeti Međimurja su osvajanjem naslova prvaka izborili to pravo, ali klub je odlučio da je u ovom trenutku bolja i primjerenija opcija nastavak prvenstva u regionalnoj ligi s obzirom na snagu koje imaju ekipe poput Zadra, Cibone, Cedevite, Splita i drugih, tako da će se naša ekipa u drugom dijelu sezone boriti za ulazak u poluzavršnicu Kupa Hrvatske.

Svoju utakmicu 1. kola protiv Podravca kadeti će odigrati naknadno.

Nešto slično vrijedi i za pretkadete od kojih je ipak zasluženo bolji bio Varaždin, tako da će se u nastavku sezone Regionalne lige sjever također boriti za ulazak u Kup Hrvatske.

U 1. kolu uvjerljivo su svladali Koprivnicu 75-38.

Što se tiče juniorske ekipe U19 i ekipe dječaka U13, njima tek slijedi borba za odlazak na državnu poluzavršnicu PH. U konkurenciji 6 ekipa bore se za dva mjesta koja vode među 16 najboljih ekipa Hrvatske.

Juniori su dobro krenuli i u 1. kolu na teškom gostovanju u Virovitici svladali su domaću Virku 72-78. Domaći u svojim redovima imaju čak tri dvometraša, ali naši juniori dali su sve od sebe i prelomili su susret u svoju korist kada je to bilo najvažnije.

Briljirao je još uvijek kadet Hren koji je ubacio 27 poena, a uz bok njemu po broju poena bili su Dakić 20 koševa i kapetan Franjo Kranjčec sa 17.

Dječaci U13 također su krenuli sa svojom ligom. U 1. kolu ugostili Vedi koji je glavni kandidat za titulu prvaka i izgubili su rezultatom 45-66.

Ambicije u borbi za drugo mjesto odrediti će utakmice koje slijede.