DRŽAVNA POLUZAVRŠNICA U PULI 17.-20.04.2019.

Dječaci našeg kluba nakon prvog mjesta u regiji Sjever plasirali se u najjaču skupinu poluzavršnice u Puli, po ždrijebu HKS-a.

Stigavši netom prije prve utakmice zbog problema tijekom putovanja, dočekao nas je jak protivnik – ekipa DOŠK iz Drniša. Međutim unatoč velikoj borbenosti i želji za pobjedom naših dječaka nedostajalo je koncetracije i mirnoće te smo nažalost doživljeli poraz. Ukupni rezultat prve utakmice bio je 57:48 za protivničku ekipu.

Drugo jutro donijelo je još nekoliko problema, naime kapetan Lovro Novak, imao je tešku noć u temperaturi te je na kraju završio na infuziji što je bio još jedan udarac za ekipu. Druga utakmica je također završila porazom, izgubilo se od ekipe iz Splita rezultatom 86:44. Uz jako loš postotak šuta, nedostajalo je energije dječacima, a ni borbenost nije bila na razini. Upravo zbog toga, protivnik je već u prvom poluvremenu riješio utakmicu. Time smo završili na posljednjem mjestu ljestvice nakon 2. kola natjecanja.

Treći dan nam je donio i najtežu utakmicu, protiv ekipe Cedevite iz Zagreba. Izgubili smo s velikom razlikom, rezultatom 17:83.
Ukupni dojam je taj da se moglo bolje, međutim to je novo iskustvo za naše dječake od kojih tek nekolicina naučena na putovanje bez roditelja. Ipak, naši dječaci su se super zabavili u Puli i bez obzira na poraze, sportski duh i motiviranost je i dalje prisutna.

Ovim putem bismo se zahvalili svim donatorima koji su omogućili tri dana boravka naših dječaka u Puli.

SASTAV : NIKO ŠARIĆ, PARIS POSAVEC, LOVOR BEUK, FRANJO KRANJČEC, LOVRO NOVAK, FRANKO ZASPAN, MATEJ HORVAT, IVANO VASER, TOMO BALENT, ARIAN BRKOVIĆ, IVANO RODEK, FABIJAN ZEMBER, LEONARD KUQI

TRENER: STJEPAN NOVAK

A kako smo se zabavili u Puli, provjerite u galeriji!