Dvije naše momčadi U-13 i U-12 iz škole košarke KK Međimurje iz tjedna u tjedan potvrđuju dobru formu i igre u ovoj sezoni.

Tako je ekipa U-13 pobjedom u Đurđevcu 54-40 protiv domaće Mladosti glavnog konkurenta u završnoj ligi Regije Sjever i praktički izborila naslov prvaka i nastup na državnoj završnici u uzrastu dječaka U-13. Na taj način je još jedna ekipa KK Međimurje Čakovec nakon kadetske, u ovoj sezoni izborila nastup među najboljim hrvatskim klubovima koji se bore za naslov državnog prvaka.

Do kraja je preostalo još nekoliko utakmica, ali s obzirom na dosadašnju dominaciju sastava dječaka našeg Međimurja nema nikakvih dilema tko će ponijeti titulu u ovom uzrastu.

Odličan rezultat ekipe U-12 u jakoj ligi ZKS-a

Kako bi u što mlađem uzrastu naše momčadi iz škole košarke Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec odigrale što kvalitetnije utakmice s najboljim hrvatskim momčadima tog godišta, u ovoj sezoni ekipa U-12 igra jaku ligu ove uzrasne kategorije koju organizira Košarkaški savez Zagreba.

Sve utakmice igraju se u sportskoj dvorani u zagrebačkoj Dubravi.

Prošli vikend završio je prvu dionicu sezone, a momčad igrača Međimurja zauzela je odlično 3. mjesto u skupini A.

Natjecali su se s 10 momčadi omjerom 6 pobjeda i 3 poraza kao treći u skupini izborili su nastup među najboljih 8 momčadi koje igraju Ligu za prvaka i bore se za Final Four.

Naša ekipa dječaka odigrala je izvrsno u prvom dijelu sezone i iza sebe je ostavila ekipe Dinama, Dubrave, Siska, Rollinga i druge. Ispred su bili samo Bosco koji ponajbolje radi s mladima u Zagrebu i dječaci Cibone – Vučići.

Ukupno je u dvije skupine A i B igralo 19 ekipa najboljih klubova iz Zagreba i okolice, te kao gosti Međimurje i Kastav.

Među 8 u Ligu za prvaka izborili su se sljedeći klubovi: Cedevita Junior, Vučići (Cibona), Bosco, Dinamo Zagreb, Larus, Novi Zagreb, Kastav i naše Međimurje.

Odmah nakon završetka prvog dijela, krenuo je nastavak u kojima našim baš ništa nije polazilo rukom, tako da je doživljen uvjerljivim porazom 5-41 od Novog Zagreba.

Međutim, to je bio samo početak i sigurno će u nastavku biti puno bolje, ali najvažnije je da se odigra što veći broj utakmica s najboljim u zemlji u ovom uzrastu.

Za Međimurje ovu ligu igraju: Brkinjač, ​​Režek, Sobočan, Lapat, Beuk, Novak, Sambolek, Majsan, P. Ostoja, Terek, Korent, Štefičar, J. Posavec, M. Posavec, Hižman i Belović . Trener: Mario Novak.