Povodom Dana Grada Belišća ekipa Međimurja Dječaci U13 odigrala je turnir u Belišću na kojem su slavili uvjerljivi naslov pobjednika.

Najprije su u polufinalu osigurali finalni meč s odličnom i efikasnom igrom te uvjerljivom pobjedom protiv KK Vinkovci 96-45.

Sjajan je bio naš Niko Terek koji je upisao 45 poena, a Patrik Ostoja uz nešto manju minutažu zbog lakše ozljede zabio je 26.

Novom uvjerljivom pobjedom, u nedjeljnom finalu nad domaćinom KK Belišće rezultatom 70-35, U13 ekipa Međimurja osvojila je pobjednički pehar.

U finalu je briljirao naš Patrik Ostoja koji je zabio 42 poena i uz 26 postignutih u polufinalu s 68 postignutih koševa najbolji je strijelac turnira.

U našim redovima imamo i najboljeg igrača turnira za kojeg je proglašen Niko Terek koji je također bio efikasan oba dana i ukupno zabio 59 koševa.

Ekipa U13 Međimurje u Belišću

Za pobjedničku ekipu U13 Međimurja igrali su: Nikša Ovčar, Niko Terek, Patrik Ostoja, Filip Leo Korent, Matija Krištofić, Juraj Posavec, Vito Đurkas, Endi Hatlak i Jan Mezga, dok je ekipu vodio Stjepan Novak.

Našoj ekipi U13 ovaj turnir je itekako dobrodošao za daljnji napredak svakog igrača, kao i cjelokupni rast momčadi što je najbolje pokazala u igri s protivnicima na ovom turniru, koji su među 5 najboljih u svojem uzrastu u Slavoniji.

Sve sa ciljem da nastave s kvalitetnim radom i treningom i bore se u idućoj sezoni za naslov prvaka Regije Sjever.