U Čakovcu je odigrana 1. ALL STAR utakmica nakon završetka 1. Lige dječaka M13 Sjever za igrače rođene 2009. godine i mlađe, u sklopu koje je naš Međimurju uručen pobjednički pehar i medalje za osvojeni naslov prvaka.

Podsjetimo ekipa Međimurja suvereno je osvojila naslov prvaka Regije Sjever sa svih 10 pobjeda u ligi tako je besprijekornim skorom plasirala se na državnu poluzavršnicu.

U subotnjoj ALL STAR utakmici između pobjednika lige Međimurja i Selekcije 1. lige M13 Dječaka, pobjedu je slavila Selekcija koja je bila bolji rezultat 69-48, nakon što je trener Međimurja Mario Novak dao priliku da na ovoj završnoj utakmici zaigra svih 20 igrača koji su trenirali u ovoj sezoni.

Za Međimurje pobjedničke zlatne medalje za osvojeni naslov prvaka primili su: Rušnjak (cap.), Brkinjač, ​​Kelkedi, Terek, Mikec, Majsan, Korent, Mikolaj, P. Ostoja, O. Ostoja, N. Novak, Štefičar, Sobočan, Lapat, Sambolek, Toplek, Režek, Beuk, M. Posavec i K. Novak. Trener: M. Novak. Podijeljeni su pehari i medalje za drugo mjesto ekipe KK Mladost (Đ) te za treće mjesto ekipe KK Vedi.

Plaketu za najboljeg igrača lige dobio je Ante Kokolek (Grafičar), a plaketu za najboljeg strijelca lige dobio je Benjamin Ivanov (Mladost Đ). Najboljim igračem ALL STAR utakmice proglašen je Jakov Rušnjak (Međimurje) kojemu je uručena i pripadajuća plaketa.

Pri kraju je i organizacija odlaska ekipe dječaka U-13 Međimurja na državnu poluzavršnicu koja se igra od 8. do 10. travnja u Dubrovniku, u kojoj su angažirani i roditelji naših igrača.

Stručni stožer i trener Mario Novak odlučio je da na poludržavnu završnicu na kojoj pravo nastupa ima 12 igrača na putu: Jakov Rušnjak, David Toplek, Borna Kelkedi, Antonio Mikec, Patrik Ostoja, Viktor Brkinjač, ​​Petar Režek, Dorijan Majsan, Filip Leo Korent, Oliver Ostoja, Niko Novak i Niko Terek.

Međimurje od petka do nedjelje igra s domaćinom Dubrovnikom, zagrebačkom Cibonom i DOŠK-om iz Drniša, a najbolja ekipa izborit će nastup na državnoj završnici i u borbi za naslov hrvatskog prvaka.

Potpis fotografija:

1. Pobjednička fotografija ekipe dječaka U-13 Međimurja koji će osvojiti naslov prvaka 1. M13 lige dječaka Sjever

2. Pehar za naslov prvaka primio je kapetan Međimurja i naš najbolji igrač Jakov Rušnjak