Juniori Međimurja, naša ekipa U19 okončala je Regionalnu ligu Sjever na prvom mjestu koje su osigurali na vrijeme, tako da im nije naštetio poraz u zadnjem kolu u Križevcima protiv Radnika.

S omjerom od 7 poraza i jednim porazom kao pobjednici lige su se kvalificirali iz naše regije na državnu poluzavršnicu koja se igra od 3. do 5 svibnja.

Protivnici još nisu poznati iz Dalmacije. To će biti 3. i 5. momčad iz njihovog regionalnog prvenstva koje još traje (u igri su juniorske momčadi KK Split, KK

Šibenka, KK Dubrovnik, KK Diadora i KK Ribole Kaštela). Međutim, poznato da je će naši juniori igrati sa Cedevitom Junior koja je prvak U19 prvenstva regije Centar.

Također se čeka odluka HKS-a o domaćinu turnira državne poluzavršnice, na kojem početkom svibnja igra naša juniorska momčad.

Mlađi kadeti i kadeti

Mlađi kadeti U15 Međimurja koje je vodio Igor Čajić odigrali su vrlo dobro u drugom dijelu sezone u kojoj su igrali Regionalnu ligu Sjever. Nakon što su svladali u Donji Kraljevec naši mlađi kadeti došli su

do omjera od 8 pobjede i 2 poraza koliko je imao i Vedi. O pobjedniku lige između Vedija i Međimurja odlučivao je međusobni sraz u kojem je svaka ekipa zabilježila po jednu pobjedu, ali je koš razlika bila u korist Bjelovarčana.

Šteta za propuštenu priliku našeg sastava pretkadeta koji tako nije dobio priliku da igra državnu poluzavršnicu Kupa HKS-a koja je pružala priliku da se izbori završni Final Four ovog natjecanja.

Regionalnu ligu Sjever još nije okončala ekipa kadeta U17 koja treba odigrati zaostale utakmice protiv Radnika i Virke.

Ekipe dječaka U13 i U11

Ekipa dječaka U13 Međimurja pod vodstvom Marija Novaka Medija u drugom dijelu sezone natjecala se u Regionalnoj ligi Sjever U13.

Na kraju sezone završila je na 4. mjestu s 4 pobjede i 6 poraza. Prve dvije ekipe Vedi i Varaždin izborile su nastup na državnoj poluzavršnici.

Naša ekipa ima drugog strijelca lige Niku Tereka koji je zabio 218 poena, tj. imao je prosjek više od 20 poena po utakmici.

Završnicu prvog dijela prvenstva skupine A Regije Sjever igra i naša ekipa dječaka U11.

Igra šest ekipa: Varaždin, Varteks, Čakovec, Međimurje, D. Kraljevec i izvan konkurencije Mladost Ivanovec.

Za sada ekipa U11 Međimurja drži 3. mjesto, kad se zbroje rezultati ekipa koje su u službenoj konkurenciji za regionalnu završnicu.