I sve mlađe selekcije Košarkaškog kluba Međimurje su u punom pogonu.  Najveći izazov u prvom dijelu sezone očekuje kadetski sastav Međimurja (igrači rođeni 20006. i mlađi)

Nakon što su osvojili naslov prvaka skupine A regije Sjever slijedi dvoboja za prvaka. Protivnik je kao i u prošloj sezoni Radnik Križevci, pobjednik skupine B.

Prva utakmica igra se u nedjelju 11. prosinca u 17 sati u Križevcima, a uzvrat je vikend poslije u Ivanovcu. Pobjednik ulazi u Jedinstvenu kadetsku ligu HKS-a.

U prošloj sezoni naš kadetski sastav već je osjetio što znači igrati s najboljim hrvatskim ekipama, a sada će opet pokušati izboriti najbolju hrvatsku ligu u uzrastu U-17 koja kreće u siječnju 2023.

Kao pripremu za ovaj susret kadetski sastav je odigrao dobru trening utakmicu u Zagrebu s Dinamom.

Ovaj tjedan trener Novak rasporediti će snage kadetske ekipe za tri utakmice kao završnu pripremu za utakmicu s Radnikom.

Dio igrača koristiti će za juniorski derbi s Vindijom u Varaždinu (utorak) koji se igra s početkom u 20:45.

Dan poslije u srijedu navečer slijedi završetak Kadetske lige skupine A sa Čakovcem u M. Središću u kojoj će priliku dobiti igrači koji nemaju veću minutažu među juniorima i seniorima.

U četvrtak pak će osim već standardnih Kranjčeca i Rodeka, još neki igrači iz redova kadeta dobiti priliku da budu u sastavu seniorske ekipe protiv Bjelovara.