Konačno kreće i naša Prva ekipa – seniori KK Međimurje u nastavku prvenstva Druge muške lige – Sjever. Nakon što je odgođena utakmica protiv Virke, u utorak 1. veljače naši seniori nadoknađuju još jednu zaostalu utakmicu, onu protiv Bjelovara. Utakmica se igra u čakovečkoj dvorani I. OŠ s početkom u 20 sati.

Seniorska ekipa Međimurja priprema se već gotovo mjesec dana za drugi dio prvenstvene sezone i svi jedva čekaju nastavak sezone.

– Najvažnije je da se konačno uđemo u ritam utakmice i treninga, da ne bude novih odgoda zbog korone i naravno da nas zaobiđu ozljede, jer smo imali već dosta peha, kaže uoči starta trener Stjepan Novak.

Igrački sastav kojeg ima na raspolaganju trener Novak za utakmicu protiv Bjelovara je sljedeći: Domagoj Kuzmić, Ivan Golik, Lovro Novak, Lovro Horvat, Ivano Rodek, Franjo Kranjčec, Lovro Beuk (bekovi), Mislav Kranjčec, Matija Herman, Vedran Gašparić, Vito Totić, Jakov Horvat i Franko Zaspan (krila), Igor Drk, Petar Glumac, Luka Bartolić, Tin Pongrac i Tomo Balent (centarske pozicije). Ozlijeđeni su: Lovro Rusak, Bono Krušelj i Lovro Marčec.

Ova sezona u redovima Međimurja je označena kao prijelazna s obzirom da je znatno pomlađen sastav, ali u nastavku prvenstva očekuje se da ekipa napravi iskorak i na kraju ima pozitivan omjer pobjede i poraza što bi donijelo i pomak na tablici. Bjelovar je trenutno izravni konkurent za ulazak u gornji dio tablice i pobjeda bi sigurno bila zamašnjak za nastavak sezone.

Ulaz na utakmicu Međimurje – Bjelovar besplatan je uz Covid potvrdu.