Odigrano je 2. kolo U-15 lige Regije Sjever u kojoj igraju dva međimurska predstavnika Međimurja iz Čakovca i Donjeg Kraljevca, nakon što su prvo kolo i međusobni međimurski ogled Donji Kraljevec i Međimurje odgodili.

Međimurje je u nedjelju ugostilo Virku iz Virovitice i stiglo do uvjerljive pobjede od +27 koševa razlike rezultatom 68-41. Naši pretkadeti bili su iznimno uvjerljivi u prvoj i posljednjoj četvrtini u kojima su osigurali visoku pobjedu, dok su u ostale dvije četvrtine Virovitičani koliko-toliko parirali Međimurju, posebno dok je trener Novak odmarao najviše adute.

Najviše poena u redovima Međimurja zabio je Hren sa 17 poena, Šimunić mu je bio uz bok sa 16, a dvocifreni je bio i Šarić s 11. Još su igrali: Kuqi 8, Sinković 8, Knežević 2, Kraljić 2, Kovač 2, Krištofić 2 ja Juras. U gostujućim redovima odličnu utakmicu odigrao je najefikasniji igrač susret kapetan Virke Tutić koji je zabio 23 poena.

U ostalim utakmicama 2. kola Podravac je dobio Radnik Križevci 70-40, dok je Vindija bila bolja od Donjeg Kraljevca na gostovanju u našem kraju 54-38.

Dvije utakmice za sada su jedino odigrali Vindija i Podravac i u oba susreta Varaždinci su bili iznimno uvjerljivi, a pretkadeti iz Virja dvaput su uvjerljivo poraženi.