Međimurje je još jednom odlično odigranom utakmicom pobjednički završilo Otvorenu ligu za konačno 3. mjesto.

Predvođeno kapetanom Kuzmićem uz pomoć svih igrača koji su dobili priliku u još jednom dvoboju s Grafičarem, zabilježena je druga i još uvjerljivija pobjeda protiv Ludbrežans u ovoj ligi 95-67.

Valja istaknuti da je uz efikasnu igru cijelog sastava prve poene za seniore zabilježio još uvijek mlađi kadet Jakov Rušnjak.

Međimurje je tako osvojilo još jedan pehar za 3. mjesto u Otvorenoj ligi s kojom je ujedno završena malo produžena ova s obzirom na pomlađeni sastav dobro odigrana sezona.

NAJAVA UTAKMICE Međimurje-Grafičar

U subotu završava natjecateljska sezona za seniorsku ekipu Međimurja, utakmicom-majstoricom za 3. mjesto u Otvorenoj ligi regije Sjever.

Nakon redovnog dijela prvenstva, kako bi se produžila sezona, ekipa je u pomlađenom sastavu odigrala Otvorenu ligu i na kraju prvog dijela lige izborila se za treće mjesto.

U zadnjem 5. kolu protiv iskusne Ivančice nakon vodstva Međimurja i dobre igre u prvom poluvremenu, na kraju je doživljen poraz 65-73.

Tako će o naslovu pobjednika odlučivati utakmica između Ivančice i Radnika koje su zauzele 1. i 2. mjesto prvog dijela lige.

Ekipe koje su na 3. i 4. mjestu, a to su Međimurje i Grafičar, u subotu 18. svibnja od 17 sati igraju majstoricu za konačno 3. mjesto koja se igra u sportskoj dvorani I. OŠ Čakovec.