Seniori su u subotu gostovali u Koprivnici kod istoimenog košarkaškog kluba. Utakmica je krenula s obje strane napadački korektno, no obrane su mirovale. U istom tonu su odigrane 2/4 i 3/4 (21.21, 24:24, 19:19). Završetak 2/4 bio je izrazito nervozan pa je bio popraćen i s tehničkom pogreškom igraču KK Međimurja. Nervoza se nastavila i u drugom poluvremenu tijekom kojeg je i klupa KK Međimurje “nagrađena” tehničkom pogreškom zbog komentiranja suđenja od strane igrača s klupe. U zadnjoj 4/4 odlučivalo se o pobjedniku.

Domaćini su pokušali zonskim presingom preokrenuti utakmicu u svoju korist, no ekipa Međimurja je uspjela konsolidirati obranu i iskoristiti rupe u presingu za nekoliko laganih poena te poentirati na postavljenu obranu. Valja spomenuti da zbog ozljede nije nastupao nominalno prvi razigravač Stjepan Kranjčec kojem želimo brzi oporavak, a njegovu ulogu na terenu preuzeo je njegov mlađi brat Mislav koji je uz pomoć iskusnijih igrača odlično vodio ekipu na terenu do teške, ali važne pobjede.

Turneja po Podravini se nastavila u Ludbregu protiv dobroznanog rivala iz A2 lige sjever u finala Kupa regije sjever. Utakmica suprotna od one u Koprivnici, tvrda i na mali broj poena kao da gledamo grčko prvenstvo, a ne A2 ligu sjever. KK Međimurje je nastupilo bez svoja, moglo bi se reći, prva napadačka “asa”, Kranjčeca S. i Krajačića. Katastrofalna šuterska večer oba dvije ekipe gdje je Međimurje bilo koncentriranije u zadnjoj fazi i reklo bi se na ” mišiće ” dobilo utakmicu u kojoj se mora priznati da je KK Grafičara ušao kao favoriti zbog vrlo uzavrele atmosfere koja je vladala dvoranom i nedostatka važnih igrača KK Međimurja.. Treba napomenuti da je trener Novak imao vrlo skraćenu rotaciju gdje je nastupilo samo 7 igrača, a mladi Golik je brzopleto ušao u probleme s osobnim pogreškama pa je rotacija bila još skraćenija. U ovoj pobjedi ne bi bilo korektno istaknuti pojedinca jer ovo bila timska pobjeda, pobjeda karaktera koji je usađen u ekipu KK Međimurja.