Ovogodišnji 9. po redu ČK Basket Fever (turnir u 3×3 košarci) održati će se u četvrtak, 30. svibnja 2024. na praznik Dana državnosti.

Sve se odvija u organizaciji Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec, na vanjskom terenu kraj Macanovog doma (centar Čakovca).

Košarkaši će se natjecati na tri različita turnira u sklopu ovogodišnjeg ČK Basket Fevera.

ALL-STAR – seniori i svi drugi zainteresirani (ekipu sačinjavaju 4 igrača) svoje će snage odmjeriti u popodnevnim satima i najbolje tri ekipe bit će novčano nagrađene (nagradni fond 600 eura) uz priliku osvajanja FIBA 3X3 bodova – turnir započinje u 17 sati.

TURNIR košarkaša u kolicima – i ove godine ćemo ugostiti najbolje košarkaše iz cijele Hrvatske te opet očekujemo odličan show koji su nam priredili prošle godine – turnir započinje u 13 sati.

BLUKIDS Cup – najmlađi košarkaši će se natjecati u kategorijama U15 i U11 (ekipu sačinjavaju 4 igrača) u Blukids cupu našeg generalnog sponzora dječjeg dijela turnira Blukids – odjeća i obuća za djecu.

Njihova borba za osvajanje turnira kreće od ranih jutarnjih sati i također su pripremljene prigodne nagrade za najbolje – turnir započinje u 9 sati.

Dodatne informacije i sve što je vezano uz prijavu za Blukids Cup možete dobiti kod Stjepana Štefa Novaka: 098 134 7457, a za ALL-STAR turnir kod Marija Mareka Novaka: 098 747 6918.

Prijaviti ekipu možete putem Facebook stranice Košarkaški klub Međimurje Čakovec, e-maila: ck.basketfever.info@gmail.com ili putem Google obrasca koji je dostupan na Facebook stranici KK Međimurje (potrebno je unijeti ime ekipe, ime i prezime igrača te kontakt broj).

Kotizacija za ALL-STAR kategoriju iznosi 30 EUR, a za ostale kategorije nema kotizacije.

Svoju ekipu prijavite na vrijeme jer je broj ekipa ograničen (izuzetak za Blukids cup).

Krajnji rok za prijave ekipa za sve turnire je 29. svibnja do 12 sati.

KK Međimurje je u suradnji s partnerima turnira osigurao bogatu ugostiteljsku ponudu, dobru zabavu i show program tijekom ovog cjelodnevnog sportskog i košarkaškog eventa.