Košarkaški klub Međimurje Čakovec poziva sve zainteresirane dječake na upis u Školu košarke koja započinje na čakovečkim vanjskim terenima već u srpnju ove 2022. godine.

Pozivaju se dječaci koji vole sport i košarku između 8 i 12 godina da nam se pridruže i uključe u našu Školu košarke. Treninzi se održavaju na vanjskim terenima tijekom ljetnih školskih praznika, a nakon toga u dvorani.

Također, svakoj od naših starijih uzrasnih ekipa mlađih kategorija mogu se pridružiti i svi drugi zainteresirani dječaci i mladići između 13 i 17 godina starosti iz cijelog našeg kraja i šire koji žele redovno trenirati i igrati košarku.

Sa svim našim mlađim uzrastima Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec koji igraju za šest ekipa od 9 do 19 godina i koji su u protekloj sezoni zabilježili najbolje rezultate od svih klubova Regije Sjever, rade licencirani treneri.

Roditelji, vašu djecu tijekom cijele godine očekuju redoviti treninzi sa iskusnim trenerima, domaće i gostujuće utakmice, kao i nastupi na turnirima, gdje će djeca stvoriti nova poznanstva, prijateljstva i iskustva.

Radost loptanja pod obručima doživite uz Košarkaški klub Međimurje Čakovec.

Pridružite nam se već danas!

Pošaljite poruku ili nazovite 098 134 7457 (Stjepan Novak).