U sklopu posljednjeg, 11. kola ove prvenstvene polusezone u II. muškoj Košarkaškoj Ligi Sjever, domaćin KK “Međimurje” Čakovec dočekuje uvijek neugodnog protivnika iz Virovitice. Iako pozicija na tablici ne odaje pravi dojam, gosti iz Virovitice bi vrlo lako mogli namučiti  trenutno drugoplasiranog domaćina. U posljednjem prvenstvenom kolu, gosti iz KK “Virka” Virovitica su dobrano namučili čak i prvoplasiranog na tablici, u kojem je KK “Grafičar” Ludbreg upisao minimalnu pobjedu od samo 6 poena razlike.Treba napomenuti da je Virovitica u toj utakmici, iako je izgubila, imala bolji rezultat u posljednje dvije četvrtine od inače nadmočne ekipe iz Ludbrega. Po našim saznanjima, samo nekoliko promašenih šuteva dijelilo je domaćina iz Virovitice od produžetka ili od moguće senzacije.
Sukladno tome, u subotu se očekuje borbena utakmica u kojoj domaćin KK “Međimurje” Čakovec mora dokazati svoju klasu na terenu te sukladno svom renomeu i igračkoj kvaliteti, završiti polusezonu sa pobjedom. Od gostiju se očekuje borbena utakmica i nekoliko igrača poput Ferenčevića, Pavlovića i Sabe, očekujemo pregršt kvalitetnih poteza.

Na strani domaćina, povratak u ekipu nakon propuštene utakmice protiv Ivaneca, očekuje i ponajbolji igrač Međimurja, Danijel Krajačić. Od nekoliko iskusnih prvotimaca poput Mislava i Stjepana Kranjčeca očekuje se standardno dobra izvedba, dok se od igrača poput Kljaića ,Drka, Golika, ili Rusaka očekuje nastavak kvalitetnih izvedbi koje su pokazali kako u kupu protiv KK Dubrovnika, tako i u posljednjih par prvenstvenih utakmica. Također, kako je ovo slabiji, ali uvijek neugodni protivnik iz Virovitice, ovisno o razvoju situacije, plan struke domaćina je dati važniju minutažu nadolazećim mladim snagama poput Čajića, Pongraca i ostalih.
Utakmica se igra sa početkom u 17:30h u dvorani I. Osnovne Škole u Čakovcu, te Vas ovim putem pozivamo da prisustvujete posljednoj utakmici Vaših ljubimaca u ovoj sezoni u što većem broju. Sukladno tome, valja napomenuti da se nastavak natjecanja u II. Košarkaškoj Ligi Sjever očekuje u posljednjem tjednu Siječnja 2020. godine.
Svima ljubiteljima košarke, prijateljima kluba, igračima, sponzorima i stručnom osoblju, želimo sretne blagdane i uspješnu 2020. godinu!