Čak pet mlađih selekcija Međimurja vrlo je aktivno posljednjih mjesec dana, a čak četiri ekipi već neko vrijeme ne znaju za poraz. Među njima je i naša ekipa dječaka U-13 i pretkadeta U-15.

Ekipa dječaka U-13 koju vodi Mario Medo Novak bori se za naslov prvaka u Regiji Sjever i do sada ne zna za poraz. Za vrijeme školskih praznika nadoknađivali su odgođene utakmice zbog korone i u šest dana zabilježili su čak četiri pobjede.

Dvaput su svladali bjelovarski Vedi, najprije u gostima 74-44, a onda i kod kuće 81-39. Nakon toga uslijedio je derbi s Mladosti iz Đurđevca, ali i u toj utakmici nije bilo nikakve dileme i na kraju +20 za naše rezultatom 54-34. Za kraj ovog niza ostala je utakmica s KK Petar Zrinski iz Vrbovca i ona je završila našom uvjerljivom pobjedom 62-31.

U ovoj generaciji igrača rođenih 2009. i mlađih Međimurja dominira u Regiji Sjever i naslov prvaka praktički je već osiguran.

Ekipa pretkadeta U-15 za koju bori pak se da bude također najbolja na Sjever i nastupi na državnoj završnici drugog nivoa ispod PH-a, a to je Kup Hrvatske. Ide im odlično i plasman koji je zacrtan ne bi trebao biti upitan.