U Bjelovaru je All-Star utakmicom između pobjednika lige ekipe Vedi i Selekcije 1. Regionalne Lige pretkadeta M15 Sjever završila sezona 2023/24 1. Regionalne lige pretkadeta M15 Sjever.

Podijeljeni su pehari i medalje za prve tri plasirane ekipe KK Vedi, KK Međimurje i KK Radnik. Najbolji igrač Lige je I. Sabljić (Vedi) dok je najbolji strijelac lige K. Hranjec (D. Kraljevec) te su im uručene pripadajuće plakete.

U All-Star utakmici Selekcija je bila bolja od prvaka Vedija 73-69. Za Selekciju su igrala 4 igrača Međimurja: Mikec, Strbad, Toplek i Rušnjak koji su bili u pratnji klupskog trenera Stjepana Novaka.

Najbolji u tricama je Jakov Rušnjak (Međimurje), a najbolji igrač All-Star utakmice je Tomi Levačić (D. Kraljevec) te su i njima podijeljene pripadajuće plakete.

All star utakmicom koja je također odigrana u Bjelovaru, između pobjednika lige ekipe Vedi i Selekcije 1. Regionalne Lige dječaka M13 Sjever završila je sezona 2023/24 1. Regionalne lige dječaka M13 Sjever.

Podijeljeni su pehari i medalje za prve tri plasirane ekipe KK Vedi, KK Varaždin i KK Varteks.

Najbolji igrač lige je G. Mudri (Vedi) dok je najbolji strijelac lige M. Šadek (Koprivnica) te su im uručene pripadajuće plakete. Najbolji u slobodnim bacanjima je T. Adamec (Vedi).

Ostoja i Terek

Za najboljeg igrača All-Star utakmice proglašen pak je Niko Terek (Međimurje) koji je zabio 11 poena u uvjerljivoj pobjedi Selekcije 70-46.

Za Selekciju igrao je još jedan igrač Međimurja Patrik Ostoja.