Pri samom kraju je košarkaška sezona što se tiče seniorske konkurencije u 2. ML Sjever.

U subotu je u posljednjem 20. kolu pala odluka u prvaku. Naslov prvaka obranio je Podravac iz Virja koji će tako opet zaigrati u kvalifikacijama za Prvu mušku ligu.

Radnik je u izravnom srazu na domaćem parketu protiv branitelja naslova trebao pobjedu od +13 razlike, ali nije uspio. Slavili su Križevčani pirovu pobjedu 84-82.

Što se tiče našeg kluba Međimurja, prvenstvo završavamo ovaj utorak 4. travnja protiv Virke iz Virovitice.

Već ranije je poznato da smo u ovoj sezoni s pomlađenom ekipom napravili značajan rezultatski (četvrto mjesto tablice) i posebno bodovni iskorak s obzirom na omjer od 15 pobjeda i samo 4 poraza.

Posebno veseli činjenica da smo prvaka Podravca dobili oba susreta i kod kuće i na strani. Utakmica odigrana u Virju i jedini poraz kojeg smo nanijeli prvaku u njihovoj dvorani, zasigurno je bila najbolja naša predstava cijele ove sezone.

Preostalo je da se odigra domaća utakmica protiv Virke iz Virovitice, u kojoj se traži još jedna pobjeda za kraj sezone i još bolji ukupni bodovni skor.

Stoga, pozivamo sve naše navijače i ljubitelje košarke da u utorak 4. travnja u večernjem terminu od 21 h pogledaju još jednu dobru košarkašku predstavu između Međimurja i Virke u sportskoj dvorani I. OŠ Čakovec.