U punom je jeku odigravanje prvenstvene sezone i najmlađih sastava Košarkaškog kluba Međimurje: U-9 i U-11.

Najmlađi članovi iz škole košarke KK Međimurje Čakovec do sad su odigrali dva turnira U-9 lige koji igraju klubovi s područja Međimurske i Varaždinske županije.

Već u prvoj utakmici su pokazali da se treniranje isplatilo. U utakmici protiv Vindije pobijedili su 7:26. U sljedećoj utakmici protiv Radosti iz Čakovca držali su isti ritam te ostvarili još jednu pobjedu lijepim rezultatom 40:6.

I u turnirskim igrama vođenja lopte i šutiranja naši dečki su osvojili nagrade. U vođenju lopte Vito Đurkas, a u šutiranju Luka Žignić. Protiv Varteksa su patuljci, sad već iskusni, svi zabili po barem jedan koš i tako nastavili niz pobjeda s uvjerljivih 38:4.

Protiv Mladosti iz Ivanovca u početku utakmice su se malo mučili, ali na kraju se upornost isplatila pa su naši dečki ostali neporaženi i slavili još jednu pobjedu s velikom razlikom 22:3.
Za ekipu U-9 Međimurja igraju: Lovro Čajić, Jan Mezga, Endi Hatlak, Juraj Posavec, Noa Čurin, Luka Tomašek, Jakov Pavlic, Ivano Petrić, Andrija Bistrović, Izak Pavlic, Vito Đurkas i Luka Žignić, a s klupe ih usmjeravaju i bodre treneri Maja Mikolaj i Igor Čajić.

Međimurje je usamljeno na čelu tablice sa sve četiri pobjede, a iza njih je Vindija s 2 pobjede, Mladost s 2 pobjede te Radost i Varteks bez pobjede.

Pet pobjeda ekipe U-11

Međimurje je u dosadašnjem dijelu prvenstva odigralo i pet utakmica U-11 uzrasta koji također igraju najprije u konkurenciji klubova s područja naše i Varaždinske županije.
Prvu utakmicu naši dječaci su igrali protiv Mladosti iz Ivanovca. Krenuli su jako dobro što je na kraju i pokazao rezultat u njihovu korist 44:16.  Protiv Rudara iz Murskog Središća su pokazali također premoć na terenu i ponovo uvjerljivo pobijedili 10:68.

Najnapetija utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva bila je ona protiv Grafičara iz Ludbrega. Protivnik je pružio odličan otpor, ali su na kraju pobijedili ipak pobijedili naši mali košarkaši 30:24.

U gostima u Donjem Kraljevcu, ništa nisu prepuštali slučaju, krenuli su u utakmicu sigurno i dokazali da s njima nema šale te upisali još jednu pobjedu u nizu 16:34.
Vindija iz Varaždina bila je izazov kojeg je naša ekipa dobro riješila. Iako su protivnici bili borbeni, Međimurje je bilo još bolje utakmicu za pobjedu 30:40 i uvjerljivo vodstvo na tablici.

Uz budno oko trenera Maje Mikolaj i Igora Čajića, boje kluba u ovoj konkurenciji brane: Lovro Čajić, Filip Leo Korent, Endi Hatlak, Niko Belović, Toma Štefičar, Niko Terek, Luka Žignić, Luka Janušić, Andrija Bistrović, Petar Pavčec, Jan Mezga, Patrik Ostoja, Matija Krištofić, Luka Tomašek, Simon Zdolec i Juraj Posavec.